werken bij
Iedere medewerker staat centraal

Ben je klaar om een unieke werkgever te ontdekken?

Wij zoeken jou!Er staan momenteel 5 vacatures open.Bekijk allesBekijk alles
Join ons team

Jouw welzijn is onze prioriteit

Bij Merkx Kozijnen zetten we ons in voor het welzijn van ons team. We geloven dat gelukkige medewerkers zorgen voor succesvolle resultaten. Daarom creëren we een positieve werkomgeving waarin jij je gewaardeerd en geïnspireerd voelt. Van een goed uitgeruste fitnessruimte tot dagelijks vers fruit, we bieden alles wat je nodig hebt om je energiek en gemotiveerd te voelen. Sluit je aan bij ons team en ontdek hoe we jouw welzijn centraal stellen.

De weg naar verantwoord vakmanschap

In onze onderneming omarmen we efficiëntie en duurzaamheid als de kern van onze activiteiten. Met slimme technieken en doordachte procesoptimalisatie streven we ernaar om op een milieuvriendelijke en verantwoorde manier te produceren.

Onze werknemers vertellen het je graag

Waarom jij zou moeten werken bij Merkx Kozijnen

Tevredenheid

Bij Merkx Kozijnen kijken we geregeld naar product- en procesoptimalisatie, om ieders werkdag zo aangenaam en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Bedrijfswagens

Een aantal van onze (productie)medewerkers beschikt over een gloednieuwe Mitsubishi Space Star. Ook jou willen we ontzorgen door middel van stabiel, zeker en veilig vervoer.

Teambuilding

Naast onze maandelijkse bedrijfsborrel organiseren collega’s uitjes en bijeenkomsten om onze teamgeest te verstevigen. Op en rondom onze werkvloer heerst een échte familiestructuur.

Borrels

Eén keer in de maand komen we gezellig samen om het onder het genot van een hapje en een drankje een keer over iets anders dan het werk te hebben of een potje te biljarten.

Groei

Merkx Kozijnen is een groeiend bedrijf waar je jezelf kan en mag ontwikkelen. Laat jij merken dat een stukje extra verantwoordelijkheid voor jou geen probleem zijn?

Lijkt dit je wel wat maar zit jouw vacature er niet bij? Stuur dan direct een open sollicitatie

Neem contact opNeem contact op
2022-Merkx-Kozijnen-002.jpg

Beschik jij over een hart van hout?

Een vacature met talloze functie eisen, daar geloven wij niet in. Wij zijn ervan overtuigd dat een combinatie van optimisme en wilskracht de sleutel vormt tot succes – we verwachten dat jij ook over die eigenschappen beschikt.

Keurmerken en Certificaten
merkx-pefc.png
merkx-komo.png
merkx-fsc.png
merkx-financieel-gezond.png
sbb.png