2022-Merkx-Kozijnen-221.jpg
2022-Merkx-Kozijnen-171.jpg
Voeg(t)karakter toe

Deuren

Karakeristiek. Uniek. Bijzonder. We begrijpen we dat elke deur karakter toevoegt. Daarom bieden wij een uitgebreide selectie deuren aan. Zo hebben onze authentieke voordeuren charme, zoals onze boerderijdeuren. En sluiten onze strakke en moderne ontwerpen - creaties, zo te noemen - perfect aan bij eigentijdse architectuur. Welke uitstraling je verkiest, welke specifieke afmetingen je ook nodig hebt: wij leveren op maat gemaakte oplossingen die aan al jouw eisen voldoen. 

Nicole Ermen-42.jpg
Maatwerkoplossingen

Jouw stijl, ons specialisme

Naast buitendeuren en tuindeuren bieden we gespecialiseerde oplossingen, zoals paniekdeuren en elektrische deuren. Deze deuren zijn ontworpen met veiligheid en gemak in gedachten. Ook leveren we stapeldorpeldeuren, die een slimme en ruimtebesparende oplossing bieden zonder in te leveren aan kwaliteit en stijl.

Verminderde voorraad

100% kwaliteitsgarantie

Bij Merkx leveren we standaard onder het KOMO Concept II en II+ om de hoogste kwaliteitsnormen en duurzaamheid te waarborgen. Waarmaken. Waarde toevoegen. Onze deuren en sloten zijn standaard voorzien van S2-beslag, wat garant staat voor betrouwbaarheid en efficiëntie. Ons raambeslag is in samenwerking met onze leverancier Leys universeel gemaakt onder het GU-label. Dit draagt bij aan verminderde voorraad en 100% kwaliteitsgarantie voor al onze klanten. Dus ook voor jou.

  Keurmerken en Certificaten
  merkx-pefc.png
  merkx-komo.png
  merkx-fsc.png
  merkx-financieel-gezond.png
  sbb.png