2022-Merkx-Kozijnen-044.jpg
DSC_5426.jpg
Circulair en authentiek

Houten kozijnen

We begrijpen. Verstaan. Snappen het belang van duurzaamheid. Daarom bieden we houten kozijnen aan die niet alleen authentiek maar ook circulair zijn. Daarbij hebben wij oog voor brandveiligheid en esthetische details. Beleef. Ontdek. Bewonder de tijdloze charme van onze houten kozijnen, vervaardigd met de hoogste kwaliteitsmaterialen.

Merkx-Kozijnen-renovatie-station-Roosendaal.JPG
Merkx-Kozijnen-renovatie-station-Roosendaal-2.JPG
Rond, halfrond en ovaal

Ronde kozijnen

Kozijnen in allerlei vormen - rond, halfrond en zelfs ovaal – we maken ze precies op maat. Dat is onze kracht. Ons specialisme. Met binnen- of buitenbeglazing. Kozijnen die passen bij jouw wensen. Creaties die iedere ruimte tot leven brengen. Wat je ook in gedachten hebt: onze kozijnen zijn altijd behandeld volgens de hoogste standaard, minimaal Concept II. Daarmee garanderen wij naast een ongeëvenaarde kwaliteit ook duurzaamheid. Kozijnen met een verhaal.

PEFC™ en FSC® gecertificeerd hout

Onze kwalitatieve houtsoorten

Meranti.jpg

Meranti

Mahonie.jpg

Mahonie

Iroko.jpg

Iroko

accoya-hout.jpg

Accoya

finti-hout.jpg

Finti

red-grandis-hout.jpg

Red Grandis

Veiligheid voorop

Binnenkozijnen

Onze binnenkozijnen zijn leverbaar met of zonder aanslagrubber, afhankelijk van jouw wensen. Jouw voorkeur. Bovendien zijn onze binnendeurkozijnen voorzien van brandvertragende eigenschappen, wat zorgt voor extra gemoedsrust en veiligheid in geval van onverhoopte noodsituaties. 
Merkx-Kozijnen-renovatie-station-Roosendaal-2.JPG

Toogkozijnen

Van imposante dubbele deuren tot karakteristieke stalramen: onze toogkozijnen zijn een meesterwerk in jouw leefruimte. Combineer ze met glas aan de binnen- of buitenkant en kies uit een scala aan ramen en deuren om jouw toogkozijn compleet te maken. We buigen gewoon mee met jouw wensen.

Keurmerken en Certificaten
merkx-pefc.png
merkx-komo.png
merkx-fsc.png
merkx-financieel-gezond.png
sbb.png