IMG_3578.jpg
20230524-made-11.jpg
Van buiten naar binnen

Ramen

Bij Merkx Kozijnen bieden we niet zomaar ramen - we bieden een wereld aan mogelijkheden. Ramen waarbij tijdloze charme samenkomt met moderne functionaliteit. Al onze ramen, zowel draaikiepramen als draairamen, openen naar buiten. Dit voegt niet alleen functionaliteit toe, maar ook een vleugje elegantie. Haal de schoonheid van het buitenleven naar binnen!

Nicole Ermen-117.jpg
Dezelfde kwaliteit

Verminderde voorraad

Wij leveren. Leveren ramen op verzoek inclusief beglazing, zowel voor binnen- als buitentoepassingen. Bovendien bieden we de mogelijkheid om ramen volgens jouw specifieke wensen af te lakken. Te verlevendigen. Daarnaast maken we gebruik van hoogwaardig S2-beslag. Ons raambeslag, dat we ontwikkelden in samenwerking met onze leverancier Leys, is universeel. Verminderde voorraad, dezelfde kwaliteit.

2022-Merkx-Kozijnen-089.jpg

Focus op hoogwaardigheid

Voor ons staat kwaliteit op de eerste plaats. Daar is geen speld tussen te krijgen. Onze ramen worden standaard geleverd onder het KOMO Concept II en II+ certificaat. Dit biedt de garantie van duurzaamheid. Prestaties die voldoen aan de meest veeleisende standaarden in de bouwsector.

Keurmerken en Certificaten
merkx-pefc.png
merkx-komo.png
merkx-fsc.png
merkx-financieel-gezond.png
sbb.png