wat we creëren

Wat we creëren

2022.png

20230524-made-9.jpg

Kozijnen

Bij Merkx omarmen we duurzaamheid. Hechten we waarde aan Moeder Natuur. Daarom bieden we houten kozijnen aan die niet alleen authentiek maar ook circulair zijn. Daarbij hebben wij oog voor brandveiligheid en esthetische details. Beleef de tijdloze charme. De charme van onze houten kozijnen, vervaardigd met de hoogste kwaliteitsmaterialen.

2022-Merkx-Kozijnen-152.jpg

Ramen

We bieden niet zomaar ramen - we bieden een wereld aan mogelijkheden. Ramen waarbij tijdloze charme samenkomt met moderne functionaliteit. Al onze ramen, zowel draaikiepramen als draairamen, openen naar buiten. Dit voegt niet alleen functionaliteit toe, maar ook een vleugje elegantie. Haal de schoonheid van het buitenleven naar binnen!

Nicole Ermen-40.jpg

Schuifpuien

Met de schuifpuien van Merkx is een naadloze overgang tussen binnen en buiten binnen handbereik. Onze schuifpuien zijn beschikbaar in 80 mm dikte om te voldoen aan de hoogste normen van duurzaamheid en energieneutraliteit. Deze dikte garandeert een solide en stabiele constructie.

2022-Merkx-Kozijnen-221.jpg

Deuren

Elke deur voegt karakter toe. Daarom bieden wij een uitgebreide selectie deuren aan. Zo hebben onze authentieke voordeuren charme. Ontdek de charme van onze creaties, zoals boerderijdeuren. Naadloos. Naadloos sluiten onze strakke en moderne creaties perfect aan bij eigentijdse architectuur. Welke uitstraling je verkiest, welke specifieke afmetingen je ook nodig hebt: wij leveren op maat gemaakte oplossingen die aan al jouw eisen voldoen.

Keurmerken en Certificaten
merkx-pefc.png
merkx-komo.png
merkx-fsc.png
merkx-financieel-gezond.png
sbb.png