certificeringen

Certificeringen

merkx-pefc.png

PEFC

Het PEFC-certificaat duidt aan dat het hout voor onze kozijnen, schuifpuien, ramen en deuren afkomstig is uit bossen die op ecologisch verantwoorde wijze worden beheerd. Dit certificaat is een belangrijk instrument voor het waarborgen van duurzaamheid in de bosbouwsector en het stimuleren van verantwoorde consumptie van hout- en papierproducten.

merkx-komo.png

KOMO

KOMO is een Nederlands kwaliteitsmerk en certificatiesysteem dat wordt toegekend aan bouwproducten en -processen. Dit certificaat geeft aan dat een product of proces voldoet aan de Nederlandse kwaliteitsstandaarden voor de bouwsector.

merkx-fsc.png

FSC

Het FSC-keurmerk is een wereldwijd erkend keurmerk voor hout(producten), zoals onze kozijnen, schuifpuien, ramen en deuren. Het keurmerk wordt toegekend aan producten die afkomstig zijn uit bossen die op een milieuvriendelijke, sociaal verantwoorde en economisch levensvatbare manier worden beheerd.

graydon.jpg

Graydon

Graydon is gespecialiseerd in zakelijke informatie, creditmanagement en risicobeoordelingen. Het is een dienstverlener op het gebied van bedrijfsinformatie en helpt ons als bedrijf bij het nemen van weloverwogen beslissingen met betrekking tot klanten, leveranciers en zakelijke partners.

sbb.png

Leerbedrijf

SBB beoordeelt of organisaties voldoen aan de wettelijke criteria om als erkend leerbedrijf te worden beschouwd. Dankzij dit certificaat kunnen wij geschikte leerplaatsen en begeleiding bieden aan studenten en leerlingen die praktijkervaring opdoen als onderdeel van hun beroepsopleiding.

Heb je nog een vraag? Neem dan contact op!

Neem contact opNeem contact op
Keurmerken en Certificaten
merkx-pefc.png
merkx-komo.png
merkx-fsc.png
merkx-financieel-gezond.png
sbb.png