Onze producten in prachtige nieuwbouwvilla’s te Zevenhuizen en Amstelveen

Van zolderramen voor particulieren tot alle ramen, deuren en kozijnen voor compleet nieuwe villawijken: al sinds de oprichting van ons bedrijf ruim 25 jaar geleden levert Merkx Kozijnen haar producten aan een zéér divers klantenbestand. Op dit moment wordt er samen met ThuisInBouwen gewerkt aan 2 luxere projecten – de realisatie van 2 hoogwaardige villawijken in Zevenhuizen en Amstelveen.

| 17-08-2020

37 Luxewoningen in Zevenhuizen – project Landgoed de Eendragt

De Eendragtspolder is gelegen nabij Zevenhuizen en Rotterdam. In dit historische landschap zijn tussen al het groen en de prachtige waterplassen binnenkort 37 luxe villa’s te vinden. Op kavels van ruim 2000m2 worden gloednieuwe woningen gebouwd van standaard +200m2, welke zijn uit te breiden tot ruim 300m2. De woningen zullen beschikken over minimaal 5 slaapkamers en liggen allen direct aan het water, waardoor het mogelijk is vanuit de achtertuin weg te kijken over de geweldige, uitgestrekte omgeving. De moderne architectuur in de landelijke omgeving maakt de wijk uniek – zeker wanneer in beeld wordt gebracht dat het drukke stadsleven in Rotterdam, Gouda, Leiden en Den Haag eenvoudig en snel te bereiken is vanuit de Eendragtspolder. Merkx Kozijnen levert voor alle 37 woningen de ramen, deuren en kozijnen geheel beglaasd, met wisseldeur en opleverservice volgens het Merkx Concept II.

3 + 6 Luxewoningen in Amstelveen – project Zonnestein

Wonen in een schitterende nieuwbouwwoning in jaren-dertigstijl, of settelen in een moderne, strakke villa? Beide is mogelijk in de nieuwe wijk Zonnestein te Amstelveen. Vlakbij het stadshart en op fietsafstand van het Amsterdamse Bos, Schiphol, de Zuidas en het centrum van Amsterdam zullen in de nabije toekomst een negental splinternieuwe, duurzame en luxewoningen worden gebouwd. Hoewel het uiterlijk van de woningen varieert, hebben alle woningen een aantal zaken gemeen. Alle 9 villa’s beschikken over een walk-in-closet, 4 grote slaapkamers, 2 badkamers en een ruime garage. Het project wordt opgeleverd in 2 delen: Zonnestein 64 (fase 1) en Zonnestein 66 (fase 2). Evenals voor project Landgoed de Eendragt, levert Merkx voor alle woningen de ramen, deuren en kozijnen geheel beglaasd, met wisseldeur en opleverservice volgens het Merkx Concept II.

Neem contact op

Deel dit bericht: