20231007-dag-vd-techniek-dongen-by-merkx-media-32.jpg
Merkx Kozijnen bij Dag van de Techniek Dongen: ontdek de wereld van techniek!

Merkx Kozijnen bij Dag van de Techniek Dongen: ontdek de wereld van techniek!

Terug Terug

Delen:

Met enthousiasme kondigen wij aan dat we aanwezig zijn op de Dag van de Techniek Dongen op 7 oktober 2023, een evenement dat de deuren opent voor iedereen die geïnteresseerd is in de fascinerende wereld van techniek.

Deze dag is speciaal bedoeld voor zowel techniekenthousiastelingen als gezinnen die hun kinderen op een interactieve manier willen laten kennismaken met techniek. 

Wat kun je verwachten?

De Dag van de Techniek Dongen biedt een inspiratieplein waar diverse bedrijven en opleidingen zich presenteren, workshops geven en boeiende presentaties verzorgen. Ook wij zijn aanwezig om deelnemers een kijkje te geven in de wereld van techniek en de mogelijkheden binnen ons vakgebied: de timmerindustrie.

Inspiratie en carrièremogelijkheden

De Dag van de Techniek Dongen heeft als missie om te inspireren en de diversiteit aan technische beroepen te laten zien. Bezoekers kunnen ontdekken hoe techniek ons dagelijks leven beïnvloedt en welke carrièremogelijkheden er zijn in de zogeheten maakindustrie; productie, bouw, infrastructuur en installatietechniek. Met de aanwezigheid van toonaangevende bedrijven en opleiders uit de regio, biedt dit evenement een unieke kans om in contact te komen met professionals uit verschillende technische disciplines.

Datum, locatie en tijd

Het evenement vindt plaats op 7 oktober 2023 van 10.00 tot 14.00 op het HeuvelPark terrein, gelegen aan de Heuvelstraat 5 te Dongen.

Met haar centrale ligging en goede bereikbaarheid is HeuvelPark gemakkelijk te vinden en biedt het voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers. Of je nu te voet, met de fiets of met de auto komt - HeuvelPark verwelkomt iedereen met open armen.

Wij kijken ernaar uit om deel uit te maken van dit evenement en hopen jou te mogen begroeten op de Dag van de Techniek Dongen. Kom langs en ontdek de fascinerende wereld van techniek. Verbreed je horizon, ontwikkel nieuwe vaardigheden en wie weet zet je de eerste stappen richting een uitdagende technische carrière!

Keurmerken en Certificaten
merkx-pefc.png
merkx-komo.png
merkx-fsc.png
merkx-financieel-gezond.png
sbb.png