Bouwen met relaties

‘’Verbinden is ons succes’’, zo luidt de visie van Spaansen Bouwsystemen uit Harlingen. Niet alleen op de bouw, maar ook op het gebied van relatiebeheer zorgt Spaansen voor het creëren en behouden van optimale verbindingen. Tijdens ons bedrijfsbezoek aan de prefab fabrikant kwam dit wederom naar voren.

| 26-04-2019

Het is 5 februari 2019 wanneer we een bezoek brengen aan het Harlingse productiebedrijf. Met haar prefab wanden biedt Spaansen een veilige, efficiënte totaaloplossing voor de (woning)bouwsector. Ons bezoek start in de vroege middag met een rondleiding door de productiehallen van Spaansen: dé plaats waar dagelijks talloze Nederlandse woningen hun oorsprong vinden.

Korte lijntjes

Gedurende het bedrijfsbezoek wordt er niet alleen gekeken naar het productieproces van de prefab casco producten, maar ook of er verbeterpunten zijn binnen de onderlinge samenwerking tussen Merkx en Spaansen. De uitvoerders van beide organisaties komen tot eenzelfde conclusie: nóg directer communiceren en het behouden van korte lijntjes zal leiden tot een optimale collaboratie.

Korte lijntjes zorgen voor optimale resultaten
Korte lijntjes, optimale resultaten

Kozijnen in beton

Via een leerzame wandeling door de productiehallen, komen we uiteindelijk terecht in het opslaggedeelte van het bedrijf. Ook het verwerkingsproces wordt niet buiten beschouwing gelaten: er wordt uitgebreid in beeld gebracht hoe de oplevering van de casco’s en wanden in zijn werk gaat. Tevens zien we een aantal van onze producten terug. Al onze producten worden geleverd inclusief beglazing, beschermfolie en - indien gewenst – aflak.

Weder uitnodiging

Na een leerzame rondleiding vindt een gezellige afsluiting plaats, waar onder het genot van een kop koffie een aantal zaken omtrent het bedrijfsbezoek en de onderlinge samenwerking tussen beide partijen worden besproken. Het gesprek wordt gevolgd door een weder uitnodiging voor een bedrijfsbezoek in onze eigen productiehal in Dongen.

Neem contact op

Deel dit bericht: