Afscheid Elsbeth

Dilemma: wat voor afscheidscadeau geef je een vrouw, die – naar eigen zeggen – jarenlang in een ‘echte mannenwereld’ de administratie heeft verzorgd en het bedrijf deels mee heeft bestuurd? Juist, een dagje toeren in een klassieke Ford Mustang.

| 05-09-2019

Het is januari 1995 wanneer Elsbeth Goossens besluit haar weekend voortaan anders in te plannen. Naast haar fulltimebaan gaat ze zich op zondagmiddag bezighouden met bedrijfsadministratie. Haar vriend Peter Merkx is namelijk recent zijn onderneming ‘Merkx Machinale Houtbewerking’ gestart, en kan wel wat hulp gebruiken bij zijn administratie en nevenwerkzaamheden. De rest is geschiedenis.

Andere richting

In september 2018 kiest Elsbeth er na jarenlang hard werken voor een andere richting in te slaan. ‘’Ik heb bijna 25 jaar lang alles gegeven en het bedrijf samen met mijn man en (ex)-collega’s vanaf de grond opgebouwd tot wat het nu is,’’ vertelt Elsbeth. ‘’Ik heb zowel het analoge als digitale tijdperk meegemaakt en het bedrijf in de loop der jaren sterk zien veranderen. Peter en ik hebben altijd 200% gegeven, en waren dag en nacht met het bedrijf bezig. Het zal vast wel even wennen worden om het los te laten, maar ik ben ervan overtuigd dat dat helemaal goed gaat komen.’’

Ford Mustang

Inmiddels is het september 2019, het afscheid van Elsbeth is nu een jaar geleden. Het afscheidscadeau wat ons team haar destijds aanbood, was niet erg gebruikelijk voor een vrouw: namelijk een dagje toeren in een Ford Mustang. Elsbeth en Peter hebben het ritje recentelijk gemaakt. ‘’Al vanaf kinds af aan ben ik een enorme fan van Mustangs. Dat hebben ze bij jullie blijkbaar een keer opgevangen en onthouden. Peter en ik hebben echt een super dag gehad, ik wil iedereen nogmaals bedanken voor het toffe cadeau,’’ vertelt Elsbeth enthousiast.

Namens het complete team danken wij Elsbeth nogmaals voor haar inspanningen de afgelopen jaren en wensen we haar het allerbeste voor de toekomst!

''Peter en ik hebben echt een super dag gehad''
’‘Peter en ik hebben echt een super dag gehad!’‘
Neem contact op

Deel dit bericht: