Aan de koffie met… Regina Bouman

Ontmoet Regina Bouman, onze nieuwe calculator bij Kozijnmakers. Regina is 47 jaar oud en woont in Veenendaal. Ze heeft een indrukwekkende loopbaan in de timmerindustrie opgebouwd en voegde zich onlangs bij ons team.

| 12-10-2023

Als jongeling kwam Regina in aanraking met de timmerindustrie, zo legt ze uit. “Mijn vader werkte in de bouwsector en had een kennis die bij TimmerSelekt Doornenbal werkte. Via hem kwam ik binnen bij Doornenbal.” Bij Doornenbal begon ze op de receptie, waar ze ongeveer tien jaar werkte. Hier vervulde ze diverse administratieve taken, waaronder facturatie. Maar Regina zocht naar nieuwe uitdagingen en groeikansen. “Er kwam een interne vacature en dat leek me wel iets. Ik solliciteerde, werd direct aangenomen en heb de rol me volledig eigen gemaakt.”

Power-vrouw in de timmerindustrie

Regina heeft een MEAO-diploma (middelbaar economisch en administratief onderwijs) op zak, wat maakt dat ze net zo goed in een andere branche terecht had kunnen komen. Haar keuze voor de timmerindustrie was min of meer toeval. Spijt heeft ze echter nooit gehad: “Het is een fijne branche. Recht toe, recht aan. Ik heb in Doornenbal altijd een fijne werkgever gehad, onder andere vanwege de groeimogelijkheden. Daardoor heb ik nooit de drang gehad mijn geluk elders te zoeken.” Onze collega uit Veenendaal staat stevig in haar schoenen, zo beaamt ze. Op de vraag of de timmerindustrie – een wereld van kroegpraat en mannenhumor – haar ooit tegenstond, antwoordt ze glimlachend: “Nee hoor. Ik reageer er gewoon niet op. Men wil natuurlijk altijd een reactie uitlokken, dat weet ik inmiddels wel. Ik ‘hap’ bewust niet.”

Nieuw hoofdstuk

Sinds enkele weken werkt Regina bij Kozijnmakers. Op dit moment is dat fulltime bij Merkx Kozijnen, op onze locatie in Dongen. Binnenkort verhuist ze naar het nieuwe Kozijnmakers-kantoor in Veenendaal, wat voor haar een stuk dichter bij huis is.

Haar keuze voor Kozijnmakers was onder meer gebaseerd op de komst van het kantoor in Veenendaal. De vestiging van Veenendaal Office was echter niet de enige reden om bij Kozijnmakers te solliciteren. Via-via kwam ze in contact met Kozijnmakers-directeur Bart van Leijsen. “Bart kwam tijdens ons eerste gesprek met een sterk verhaal. Alles sprak me eigenlijk wel aan”, vertelt Regina enthousiast. “De manier van werken, de groeiambities… Ik was vrij snel overtuigd.” Na jarenlang trouwe dienst bij haar voorgaande werkgever, besloot Regina haar horizon te verbreden.

De toekomst

Regina heeft zin in de samenwerking met drie werkvoorbereiders die binnenkort naar Veenendaal komen. Deze collega’s zijn allemaal oude bekenden van Regina en collega Twan van Rossum. “Twan en ik werken straks met zowel nieuwe als bekende gezichten. Ik kijk ernaar uit. We gaan een mooie periode tegemoet!”

Neem contact op

Deel dit bericht: