Merkx Kozijnen en De Waal Kozijnen bundelen hun krachten

De kogel is door de kerk: de aandeelhouders van Merkx Kozijnen nemen met bescheiden trots de aandelen van De Waal Kozijnen over.

| 04-06-2021

De kogel is door de kerk: de aandeelhouders van Merkx Kozijnen nemen met bescheiden trots de aandelen van De Waal Kozijnen over. Beide bedrijven blijven zelfstandig ondernemen, maar zijn vanaf heden onderdeel van het moederbedrijf Kozijnmakers B.V. “Door de handen ineen te slaan groeit zowel de Dongense kozijnfabrikant als het bedrijf uit Veen mee met haar relaties”, aldus Bart van Leijsen (directeur van Kozijnmakers).

Krachten bundelen

De kernwaarden van Merkx Kozijnen en De Waal Kozijnen komen sterk overeen. Bij beide partijen staan een prettige werkomgeving, hoge productkwaliteit en leverbetrouwbaarheid voorop. Daarnaast bieden beide organisaties totaaloplossingen door flexibel te werk te gaan en haar klanten te ontzorgen. “Wij geloven in de kracht van bedrijven met een MKB+ formaat. De korte lijnen van een klein bedrijf en de leverprestaties van een grote speler vormen een sterke combinatie”, aldus Bart van Leijsen.


Meer dan alleen hout

De nieuwe schaalgrootte resulteert in een ware synergie richting opdrachtgevers. Ook op productniveau is dat het geval. De Waal Kozijnen produceert naast houten kozijnen ook kunststof kozijnen. Daarnaast heeft De Waal Kozijnen een specialisatie in montage werkzaamheden en neemt zij ook renovatieprojecten risicodragend aan. Met deze toevoeging kunnen wij als groep onze klanten op een nog breder gebied bedienen en ontzorgen.

Beide bedrijven behouden eigen identiteit

De wijziging brengt voor u als relatie behalve de genoemde synergievoordelen geen merkbare veranderingen met zich mee. Merkx Kozijnen blijft Merkx Kozijnen en De Waal Kozijnen blijft De Waal Kozijnen. Uw aanspreekpunt binnen beide bedrijven blijft onveranderd. Beide bedrijven blijven het vertrouwde adres voor kozijnen, ramen en deuren en garanderen de service die u gewend bent.

Voor vragen of meer informatie staat het u vrij contact op te nemen met Merkx Kozijnen.

Neem contact op

Deel dit bericht: