Nicole Ermen-84.jpg
De directie wordt 100 procent eigenaar van Kozijnmakers

De directie wordt 100 procent eigenaar van Kozijnmakers

Terug Terug

Delen:

De directie van Kozijnmakers bestaande uit Bart van Leijsen, Wilfred Barenbrug en Paul Verweijen vergroot haar aandelenbelang. Na de overname bezit de directie samen 100 procent van de aandelen in de Kozijnmakers groep die bestaat uit Merkx Kozijnen en De Waal Kozijnen. 

De directie onderstreept door deze overname het vertrouwen in de toekomst van de twee bedrijven. Ten aanzien van de bedrijfsvoering is er geen verandering. 

Middels deze transactie neemt Peter Merkx na 27 jaar definitief afscheid van de Kozijnmakers groep. Bart van Leijsen: “Wij willen Peter bedanken voor de mooie tijd en de samenwerking. Gezamenlijk hebben wij een sterk bedrijf gebouwd dat klaar is voor de toekomst. Wij hebben er enorm veel zin in om samen met het team verder te bouwen aan de groep.”

Kozijnmakers is de moedermaatschappij van Merkx Kozijnen en De Waal Kozijnen. Binnen de groep voorzien wij onze klanten, welke actief zijn in de nieuwbouw, onderhouds- en renovatiemarkt, van kwalitatief hoogwaardige hardhouten en kunststof kozijnen.

Keurmerken en Certificaten
merkx-pefc.png
merkx-komo.png
merkx-fsc.png
merkx-financieel-gezond.png
sbb.png