Over Merkx Kozijnen

Bekijk impressie

Terug

Een kwart eeuw vakmanschap

Wij bieden onze klanten al 25 jaar de best mogelijke totaaloplossing door de combinatie van professionaliteit, vakmanschap, flexibiliteit, schaalgrootte en kostenbeheersing. De sterke verbinding tussen traditioneel vakmanschap en een geavanceerd machinepark zorgt ervoor dat we op zeer snelle wijze en met hoge kwaliteitsgaranties hardhouten kozijnen in vele variaties kunnen produceren voor zowel seriematige woningbouwprojecten, utiliteitsbouw, renovatieprojecten als ook maatwerk voor de vrije sector.

Merkx ontzorgt

Eerlijke, open communicatie is iets wat wij koesteren. Het creëren van gezamenlijke standaarden en een strakke planning stelt ons in staat samen met onze klanten de meest optimale resultaten te kunnen realiseren. Onze focus ligt op langdurige, solide relaties waarin een open sparring en een eerlijke prijs dé sleutel zijn tot succes. Doordat wij onze complete houten kozijnen in eigen fabriek produceren, lakken en beglazen inclusief hang- en sluitwerk, staan we volledig garant voor de kwaliteit van onze producten.

Enthousiast en gemotiveerd team

Op en rondom onze werkvloer heerst een sterke familiestructuur. Dagelijks verzorgt een team van meer dan 40 gedreven medewerkers de productie, oplevering en nazorg van onze producten. Wij vinden het belangrijk dat we niet alleen onze klanten, maar ook ons personeel zo veel mogelijk ontzorgen. Dit doen we onder andere door direct te communiceren, moderne bedrijfswagens ter beschikking te stellen voor ons team en veel tijd en energie te investeren in teambuilding, op zowel formeel als informeel niveau.

Weet bij wie je terecht kunt

Onze kantoormedewerkers staan klaar om je te woord te staan en te voorzien van advies op maat. Schroom niet om contact op te nemen: onderstaande afbeelding vertelt je precies bij wie je terecht kunt met jouw vraagstuk.Neem contact op Neem een kijkje in onze historie

Merkx in het kort

  • Levering van topkwaliteit houten kozijnen

  • Productie in opdracht van bouwbedrijven, aannemers, architecten en particulieren
  • Eerlijke, directe en open communicatie en gezamenlijke standaarden voor zowel klant als personeel
  • Duidelijkheid vanaf de eerste offerte tot levering en nazorg
  • Een ontzorgende, efficiënte opleverservice
  • KOMO en FSC® gecertificeerd
  • Graydon Financieel Gezond Award.