Over Merkx Kozijnen

Bekijk impressie

Dé betrouwbare partner voor aannemers en architecten.

Bijna een kwart eeuw vakmanschap

Wij bieden onze klanten al ruim 20 jaar de best mogelijke totaaloplossing door de combinatie van professionaliteit, vakmanschap, flexibiliteit, schaalgrootte en kostenbeheersing. In onze moderne, volledig geautomatiseerde kozijnenfabriek kunnen we aan elke aanvraag van onze professionele opdrachtgevers voldoen. Zo produceren we met ons team houten kozijnen voor zowel seriematige woningbouwprojecten, utiliteitsbouw, renovatieprojecten als ook maatwerk voor de vrije sector.

Sterke combinatie van ambacht en automatisering

Wij combineren traditioneel vakmanschap met een geavanceerd machinepark. Dit stelt ons in staat om op zeer snelle wijze en met hoge kwaliteitsgaranties hardhouten kozijnen in vele variaties te produceren: van eenvoudig binnendeurkozijn tot complexe houten buitenkozijnen en schuifpuien. Wij produceren, lakken en beglazen complete houten kozijnen inclusief hang- en sluitwerk in onze eigen fabriek en staan daarmee volledig garant voor de kwaliteit van onze producten.

Neem contact op

Continue alert op vernieuwing

De bouw stelt steeds hogere eisen aan isolatiewaarden, specificaties en (flexibele) levertijden. Met ons bedreven team zijn wij continue alert op innovaties, vernieuwing en verbeterpunten om maximaal aan de vraag van onze opdrachtgevers te voldoen.

Merkx Kozijnen kort samengevat…

  • Levering van (uitsluitend) topkwaliteit houten kozijnen;
  • Productie in opdracht van bouwbedrijven, aannemers, architecten en particulieren;
  • Optimale verhouding prijs/kwaliteit houten kozijnen;
  • Zeer moderne, geautomatiseerde productiestraten in kozijnenfabriek;
  • Duidelijkheid vanaf de eerste offerte tot levering en nazorg;
  • KOMO en FSC gecertificeerd;
  • Graydon Financieel Gezond Award.