Even voorstellen: Niels, Nick en Mitchell

Graag stellen we aan je voor: Niels van Loon, Nick van Vuuren en Mitchell Landbrug. De afgelopen periode hebben deze 3 ervaren krachten zich bij team werkvoorbereiding gevoegd. In dit artikel leggen zij uit wie zij zijn, waar ze vandaan komen én waarom ze voor Merkx Kozijnen hebben gekozen.

| 02-07-2020

Merkx Kozijnen is volop in ontwikkeling en om de hoeveelheid werk te kunnen blijven waarborgen en op collectieve wijze het proces te optimaliseren hebben we ons team de afgelopen tijd uitgebreid met een 3-tal werkvoorbereiders. Onze relaties kennen Marco Copier als vast aanspreekpunt binnen de werkvoorbereiding. Marco is al sinds 2014 een vaste spil in ons team, maar gaat vanaf heden parttime voor Merkx werken. Marco blijft binnen zijn parttime dienstverband de werkvoorbereiding wel gewoon ondersteunen. Wij stellen graag onze nieuwe collega’s aan je voor: Niels, Nick en Mitchell.

Van links naar rechts: Niels, Nick, Mitchell en Marco.
Van links naar rechts: Niels, Nick, Mitchell en Marco.


Nick van Vuuren

Sinds 1 april 2020 werkt Nick van Vuuren bij Merkx. Nick heeft een passie voor plannen en projectmanagement en is een echte kartrekker. ‘’Ik heb 2 jaar bij een timmerfabriek in regio Tilburg gewerkt en heb daar ontzettend veel ervaring opgedaan. Ik heb daar alles wat ik heb geleerd op mijn MBO-opleiding (bouwkunde) en HBO-studie (projectmanagement) naar een hoger niveau leren tillen.’’ De man uit Sleeuwijk geeft aan dat de grotere projecten uit de orderportefeuille van Merkx hem erg aanspreken. ‘’Dit soort projecten heb ik altijd al een uitdaging gevonden. Ik kijk ernaar uit om mijn bijdrage te mogen leveren aan al het mooie werk dat hier wordt verzet.’’

Mitchell Landbrug

Na zijn studie heeft Mitchell 4 jaar lang bij een prefab leverencier gewerkt, waar hij dak elementen produceerde. Inmiddels werkt hij alweer 1,5 jaar bij Merkx. Mitchell kent het bedrijfsproces ondertussen door en door en wisselt zijn kantoorwerkzaamheden af met werk in de werkplaats. ‘’Ik heb in het verleden altijd veel geleerd aan de hand van theorie, maar ook vooral vanuit de praktijk. Ik heb de opleiding Allround Timmeren afgerond en ook daar was dat het geval.’’ De reden dat Mitchell ook bij Merkx geregeld in de werkplaats te vinden is? ‘’Het houd me scherp en ik leer er veel van.’’

Niels van Loon

Ons nieuwste teamlid heet Niels van Loon en is sinds 1 mei te vinden op ons kantoor. Niels heeft een lange periode bij een timmerfabriek gewerkt in de buurt van Eindhoven. ‘’Ik heb in 2005 de HTS afgerond en ben vanaf die tijd dagelijks op en neer blijven rijden richting het zuidoosten van Brabant. De hoeveelheid auto’s op de weg is in de tussentijd alleen maar meer geworden. Dat, in combinatie met de komst van mijn kinderen heeft ertoe geleid dat ik een werkgever dichtbij huis ben gaan zoeken, en dat werd Merkx.’’ Niels vertelt dat hij ervaring heeft met allerlei werkzaamheden binnen het bedrijfsproces, zoals calculatie, werkvoorbereiding en projectmanagement. Ook binnen zijn nieuwe job gaat hij deze handelingen uitvoeren. ‘’Ik heb er ontzettend veel zin in,’’ aldus Niels.

Voortdurend op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Merkx Kozijnen? Volg ons op Facebook en LinkedIn en mis nooit meer een belangrijke update!

Neem contact op

Deel dit bericht: