Van renovatie kinderopvang tot nieuwbouw boerderij: een aantal projecten uitgelicht

Dag in dag uit produceren en leveren wij kozijnen, ramen en deuren. Dat gaat verder dan alleen seriematige woningbouw: ons klantenbestand is zeer divers, en daardoor ook onze producten. We geven je een impressie van een aantal projecten van de afgelopen tijd.

| 08-11-2021

Project Tudortuinen – Waddinxveen

“Duurzaam en kindvriendelijk wonen in Engelse stijl.” Zo luidt de slagzin van de nieuwbouwwijk Tudortuinen in Waddinxveen. Voor dit project leverden wij producten voor maar liefst 58 woningen en 20 appartementen. De kozijnen zijn voorzien van triple glas en zijn af fabriek beglaasd. Inmiddels is de tweede fase in opdracht en in productie: dit betreft 35 woningen en 30 appartementen. Fase 4B en fase vijf zijn in opdracht, meer info hierover volgt.

Project De Tovertuin – Dongen

Van het ene kindvriendelijke project naar het andere: recent leverden wij kozijnen voor kinderopvang De Tovertuin in ons eigen Dongen. Alle stalen kozijnen zijn vervangen door houten kozijnen met een industriële look. Het glas in de producten is op locatie geplaatst.

Project boerderij met bijgebouw – Ottoland

Eind 2020 werden onze producten in deze prachtige boerderij geplaatst. De productie van de ramen, deuren en kozijnen bracht niet alleen enthousiasme bij de bewoners teweeg, maar ook bij onze medewerkers. Dit omdat het project verder ging dan de productie van standaard kozijnen. Voor de boerderij en het bijgebouw leverden we onder andere (toog)kozijnen, voor- en tuindeuren en ramen.


Project moderne nieuwbouwwoning – Hardinxveld

Evenals de boerderij in Ottoland, hebben we het hier over een nieuwbouwproject. Toch is deze woning uit heel ander hout gesneden, om in Merkx-termen te blijven praten. De woning kent een erg smalle belijning gebaseerd op specifieke wensen van de architect en is voorzien van zowel standaard als schuine kozijnen. De kozijnen voor dit huis leverden wij in het eerste kwartaal van 2021.

De werken op deze pagina zijn slechts een greep uit ons orderportfolio. Meer weten? Kijk dan eens op onze projectpagina.

Neem contact op

Deel dit bericht: