Afmontage medewerker

Ben jij gedreven en lever je graag een kwalitatief hoogwaardig product af? Solliciteer dan bij Merkx Kozijnen! Laat jij zien dat je over voldoende kennis en ervaring beschikt, dan ontvang je na je proefperiode een tekenbonus van €500 netto!

Vacatures | 27-08-2022

Wat houdt de functie in?

In deze functie werk je in een team met zes directe collega’s samen om de gespoten kozijnen volledig af te werken tot het eind product. Je monteert hang- en sluitwerk in de ramen, deuren en kozijnen. Daarnaast plaats je dorpels van verschillende materialen en voorzie je de producten van afdichtingskaders, voordat je deze afhangt en afstelt in de kozijnen.

Met je collega’s zie je dagelijks toe op de afwerking van de producten, voordat deze op transport naar de klant gaan.

Wat verwachten wij van jou?

Een vacature met talloze functie eisen, daar geloven wij niet in. Wij zijn ervan overtuigd dat een combinatie van optimisme en wilskracht de sleutel vormt tot succes – we verwachten dat jij ook over die eigenschappen beschikt. We zoeken iemand die het niet erg vindt om een keer een uurtje langer te blijven als een werk klaar moet of als een collega geholpen moet worden. Maar ook iemand die het gezellig vindt om tijdens de vrijdagmiddagborrel te blijven hangen, en zo zijn rol als teamspeler op een positieve manier vervult.

Samen groeien we

Onze organisatie blijft groeien en wij zoeken collega’s die met ons mee willen groeien. Laat jij zien dat je de rol als afmontage medewerker goed invult en voel je je er comfortabel bij om het team aan te sturen, dan kun je zelfs doorgroeien naar teamleider afmontage.

Zit jouw ambitie meer aan de service verlenende en probleem oplossende kant, dan is doorgroei richting service/buitendienst op termijn ook bespreekbaar.

Wat bieden wij?

Naast een marktconform salaris, een tof bedrijfscafé en een gezellig team, hebben we een aantrekkelijke auto regeling waarmee je zowel privé als zakelijk in een nieuwe Volkswagen Up kunt rijden. Laat jij zien dat je over voldoende kennis en ervaring beschikt, dan ontvang je na je proefperiode een tekenbonus van €500 netto! Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Plan een afspraak in via ons contactformulier of bel ons op 0162-314260!


Neem contact op

Deel dit bericht: